Appartementen IRMÃO

Appartementen IRMÃO

Stacks Image 5523
Het luxueuze appartement Três Irmãos is zeer ruim en bestaat uit een zeer ruime kamer, een volledig uitgeruste keuken en twee grote slaapkamers, twee badkamers en 3 balkons (waarvan 1 ca. 10 m2). De slaapkamers zijn voorzien van twee grote eenpersoonsbedden [90x200]. De master slaapkamer heeft een een onsuite badkamer en een balkon. Het appartement ligt op de derde verdieping en u heeft vanaf de balkons een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. Het complex ligt op ca 400 meter van het st Eulalia strand.


Het appartement is ideaal geschikt voor een gezin van vier personen maar een vijfde of zesde persoon kan ook geplaatst worden. Wel moeten deze extra personen in de kamer slapen.

Het kleinschalige appartementencomplex, bekend onder de naam “Paraiso da Balaia” is gelegen in de rustige buurt Santa Eulália, tussen Albufeira/Oura en Olhos de Aqua in, op 400 meter afstand van het strand. Dicht bij het complex is een aantal kleine buurtwinkeltjes, waar de dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden (o.a. verse broodjes). Ook is er een aantal restaurants direct in de nabije omgeving gelegen.
Bent u een liefhebben van golf, dan is dit de ideale plek om te verblijven. Er liggen namelijk diverse golfbanen in de directe omgeving.

Het appartementen complex is in 2018 geheel opnieuw geschilderd en heeft nu een prachtige goed verzorgde uitstraling zowel buiten als de openbare ruimtes binnen.

Het gehele complex, in totaal 20 appartementen, is voorzien van een mooie privétuin met daarin gelegen een zwembad, kinderbad, speeltuintje en een bar-restaurant "Hollands Eetcafé". Het geheel wordt goed onderhouden. Het appartement ligt op de tweede verdieping. Er is een lift is aanwezig. Vanaf het ruime balkon met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. Soms is het zelf mogelijk dat u de dolfijnen ziet zwemmen of springen.
Stacks Image 5557
Het grote balkon is overdekt en kan vanuit de woonkamer en slaapkamer bereikt worden. In de zomermaanden geeft de overdekking voldoende schaduw tegen de felle zon en in de wintermaanden kunt u hier heerlijk genieten van de zon.

Het complex ligt in een rustige wijk.


Klik op een van de plaatjes hieronder om de slide show te starten en gebruik de pijltjes om er door heen te scrollen.
.
.

Last updated: Zondag, Januari 19, 2020 15:55:25